De mooiste sieraden uit de sale | Fashionchick.nl

2021-11-22 01:33:07 By : Ms. xiaofeng ZHU

Ben je niet vies van een beetje bling? Wij ook niet. Van statement tot subtiel, van goud tot zilver. Zolang het straalt en straalt, maakt het ons gelukkig.

Hoewel sieraden over het algemeen vrij klein zijn, geven ze elke outfit dat extra detail. En hoe leuk is het als je die sieraden met korting online kunt shoppen? Precies, dachten we. Daarom hebben wij de mooiste sieraden bij elkaar gezet met de mooiste items uit de sale.

#1 Armbanden Armbanden zijn er in veel verschillende soorten, zoals bedelarmbanden, schakelarmbanden en wikkelarmbanden. Ook kun je zelf kiezen hoe breed of smal de armband moet zijn en natuurlijk in welke kleur. Wil je graag een armband dragen, maar moet de aandacht bij je outfit liggen? Kies dan voor een subtiele bedelarmband. Ben je een meer uitbundig type? Ga dan voor meerdere armbanden. Wees niet bang om een ​​gouden armband en zilveren armband te combineren, want dit kan heel mooi zijn.

stalen vergulde armband Hart

#2 Kettingen Van alle sieraden is de ketting hetgene dat je outfit helemaal afmaakt. Of je stijl nu klassiek, glamoureus, vrouwelijk of juist on-trend is: een ketting past altijd. Houd je van glamour? Ga dan voor een gouden ketting. Hou je van klassiek? Ga dan voor een subtiele zilveren ketting. Hij doet het altijd goed.

#3 Oorbellen Welke oorbellen je draagt, zegt veel over jou. Houd je van grote oorringen, lange hangers of subtiele oorknopjes? Het hangt ook erg af van de outfit. Heb je een chique feest en moet je een galajurk dragen? Dan kun je terecht voor grote diamanten oorbellen. Sport je vaak en wil je toch graag oorbellen dragen? Dan zijn praktische knopen perfect.

stalen roseplated oorbellen driehoek 15mm

#4 Ringen Ringen zijn er ook in verschillende vormen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je meer opvallen met dit item? Ga dan voor de stapelringen: meerdere ringen in verschillende maten aan één vinger. Een trend die je nu veel ziet is de eerste zegelring. Zo draag je de initialen van jezelf of van een dierbare aan je vinger. Ook erg leuk om cadeau te doen.

Ti Sento - Milaan | snelle juwelen

#5 Horloges Een trendy horloge maakt je outfit helemaal af. Het is een belangrijk fashion item dat niet meer weg te denken is uit de modewereld. De keuze is eindeloos, want je kunt niet alleen kiezen uit allerlei soorten klokken, maar ook uit verschillende soorten banden: van leer tot metaal. Een tip: draag het horloge niet te strak. Zo heb je langer plezier van je leren band en hoef je niet binnen de kortste keren een nieuwe te kopen. 

Colors by Kate horloge met gouden PU-band

Donna Mae mesh horloge DM1528R-230

Joy De La Luz | Lucardi Juwelier

Dit zijn de tassentrends voor zomer 2021

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Deze trends hopen we in 2020 niet meer te zien Mode Lees ook De beste sale skikleding voor de wintersport Mode Lees ook 5 manieren om een ​​geruit pak te dragen Mode Lees ook Hoe vind je de perfecte jeans Mode Altijd up-to-date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Deze trends hopen we in 2020 niet meer te zien

De beste sale skikleding voor de wintersport

5 manieren om een ​​geruit pak te dragen

Zo vind je de perfecte jeans

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.